frequently asked questions

Προκειμένου ένα παιδί να συμμετάσχει στο χώρο του παιδικού μόντελινγκ θα πρέπει αρχικά να είναι εγγεγραμμένο σε ένα πρακτορείο μοντέλων για παιδιά στην Ελλάδα. Το New Model είναι δικτυωμένο με τους πιο καταξιωμένους πελάτες του χώρου και προτείνει το παιδί σας για συμμέτοχη σε διαφημίσεις, ταινίες, σειρές, φωτογραφήσεις κλπ, κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, εφόσον πληροί τα κριτήρια που θέτει ο πελάτης για τo εκάστοτε project.

Αν μένετε στην Αθήνα και θέλετε το παιδί σας να συμμετάσχει στο χώρο του μόντελινγκ, μπορείτε να συμπληρώσετε μια αίτηση στην αντίστοιχη σελίδα μας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παιδικό τμήμα του πρακτορείου μας στο kids@newmodel.gr
To mail πρέπει να περιλαμβάνει:

i) Φωτογραφίες του παιδιού σας (2-3)
ii) Τηλέφωνο επικοινωνίας
iii) Όνομα κηδεμόνα που επιθυμεί να επικοινωνήσουμε

Λόγω φόρτου εργασίας ενδέχεται να χρειαστούν κάποιες ημέρες για να απαντηθεί το αίτημα σας. Με την πρώτη ευκαιρία, οι booker του παιδικού τμήματος θα επικοινωνήσουν μαζί σας, προκειμένου να κλείσετε ραντεβού για την εγγραφή του παιδιού σας στο πρακτορείου μας .
Για ανήλικα παιδιά είναι απαραίτητη προϋπόθεση να παραβρίσκεται κατά την εγγραφή ο νόμιμος κηδεμόνας του παιδιού.

Προκειμένου το παιδί σας να συμμετάσχει σε κάποια ταινία, σειρά , διαφήμιση ή φωτογράφηση μόδας κλπ θα πρέπει να λάβει μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα casting γίνεται. Επομένως, σε όσα περισσότερα δοκιμαστικά παρευρίσκετε το παιδί σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να επιλεγεί για τις ανάγκες κάποιου διαφημιστικού.

Όχι.
Τα μοντέλα που ανήκουν σε δυο πρακτορεία ταυτόχρονα δεν μπορούν να συμμετέχουν σε διαφημίσεις ή άλλα project, καθώς ο πελάτης δεν θα ρισκάρει ποτέ τη μακροχρόνια σχέση του με ένα πρακτορείο μοντέλων για τις ανάγκες ενός μονάχα γυρίσματος.

Casting ονομάζεται η διαδικασία μέσω της οποίας ο πελάτης επιλέγει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν σε μια διαφήμιση, φωτογράφηση, ταινία ή τηλεοπτική σειρά. Στα casting, τα πρακτορεία παρουσιάζουν τα μοντέλα που ταιριάζουν με τις ανάγκες της εκάστοτε δουλειάς προκειμένου ο πελάτης να πάρει την τελική απόφαση επιλογής, σχετικά με τα μοντέλα που θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο project.

Τα casting συνήθως γίνονται μετά το σχολείο, ώστε τα παιδιά να μην χρειάζεται να χάνουν σχολικές ώρες.
Αν το παιδί σας επιλεγεί να λάβει μέρος σε μια παραγωγή πιθανόν να χρειαστεί να λείψει μια ημέρα από το σχολείο του.
Σε κάθε περίπτωση και πριν από την τελική επιλογή του παιδιού σας, θα έχετε ερωτηθεί εάν έχετε την δυνατότητα να λάβετε μέρος στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το πρακτορείο μας συμμορφώνεται με όλες τις διατάξεις και μέτρα που σχετίζονται με την πανδημία, προκειμένου να μην διακινδυνεύουμε την υγεία των παιδιών και γονέων. Επομένως, υπάρχουν προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα casting, οι εγγραφές και όλες οι διαδικασίες στο χώρο του παιδικού μόντελιγκ.

Γνωρίζουμε πως κάθε απόφαση σχετική με το παιδί σας είναι πολύ σημαντική. Το New Model Agency έχει πολυετή πείρα στον χώρο και ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία παιδικού μόντελινγκ στην Ευρώπη, με συνεργάτες στην Ελλάδα άλλα και διεθνώς. Οι γονείς προτού καταλήξουν σε κάποιο πρακτορείο για το παιδί τους, θα πρέπει να κάνουν την δική τους έρευνα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FB, Instagram κλπ) προκειμένου να αξιολογήσουν μόνοι τους την καλύτερη επιλογή. Θα χαρούμε να απαντήσουμε και τηλεφωνικά ή μέσω μειλ σε οποιαδήποτε απορία σας

Το πρακτορείο μας έχει την εμπειρία και συνεργάζεται με όλους τους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και μπορεί να οδηγήσει το παιδί σας σε μια επιτυχημένη πορεία στο παιδικό μοντελινγκ.
Έχοντας ενεργή παρουσία 30 ετών σε Ελληνικές και ξένες παραγωγές διεθνούς φήμης, το NEW MODEL υπόσχεται ότι μπορεί και ξέρει πώς να βοηθήσει το παιδί σας.

Kανένας δεν μπορεί να αναγκάσει το παιδί σας να συνεχίσει το μόντελινγκ αν εκείνο δεν το επιθυμεί. Απλά σταματά! <br />
Αν το επιθυμεί μελλοντικά μπορεί να συνεχίσει. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η ευημερία όλων των παιδιών!

Το πρακτορείο μας λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10,00 – 18,00. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109966234 όλες τις ημέρες που είμαστε ανοικτά ή να μας στείλετε email με τις ερωτήσεις σας στο kids@newmodel.gr

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για να εγγραφείτε στο πρακτορείο μας, παρακαλώ πατήστε εδώ

70 VOULIAGMENIS AV. – 2nd FLOOR – ARGYROUPOLI

ATHENS 16452 – MONDAY – FRIDAY 10:00 – 18:00
Tel. +30 210 9966234 (multiline)
Fax. +30 210 9952128